top of page

Industriële elektriciteit : Sterker, zwaarder, groter. Bij industriële toepassingen klinken vooral superlatieven. EMS installeert transformatoren, verdeelborden, kabelgoten en verlichting voor uw werkplaats maar ook kleinere toepassingen zoals stopcontacten voor uw kantoor.

Netwerkbekabeling : Voor het ontwerpen en aanleggen van datanetwerken kunt gerust u een beroep doen op onze specialisten. Want of het nu gaat om wireless internet, telefonie of gespecialiseerde toepassingen, communicatie blijft een vitale schakel van uw bedrijfsvoering.

Automatisering : PLC’s, aandrijvingen, frequentieregelaars, timers, visualiseringssyste-men, … vrijwel elke fabriek maakt tegenwoordig gebruik van elektronisch gestuurde machines. Maar mits een technische ingreep kunnen we ook uw oude toestellen nieuw leven inblazen.

HVAC (heating – ventilation – aircondi-tioning) : Omdat de temperatuur van een werkruimte de productiviteit van het personeel beïnvloedt voorziet EMS in een waaier van klimatisatie-apparatuur. Zo kunt u snel en eenvoudig een behaaglijk klimaat creëren.

​Verhuizen en aansluiten van machines : Het verplaatsen van zware apparatuur zoals weefgetouwen of transportbanden vergt naast brute kracht ook veel voorbereiding. EMS zorgt voor het demonteren, zoekt de meest efficiënte vervoerswijze en bouwt nadien alles weer op.

​Brandhaspels en leidingen : Op brand-veiligheid kan niemand bezuinigen, zo lijkt het. Maar schijn bedriegt. EMS plaatst buizen en leidingen zowel in de hoogte als ondergronds. Al geven we de voorkeur aan dat laatste : kwalitatief even goed en financieel voordeliger.

Veiligheid en bewaking : Hou ongewenst bezoek buiten, volg de toestand van uw machines op, … EMS helpt met camerabewaking, inbraakbeveiliging en procescontrole. Technische alarmen geven pannes door en de 24 uren dispatchingdienst zorgt voor snelle bijstand.

​: In geautomatiseerde gebouwen gaat het licht vanzelf uit als niemand aanwezig is en blijft de verwarming niet op volle kracht werken in een lege hal. Voor deze en andere ‘intelligente’ oplossingen staan we u graag bij met raad en daad.

Industriële verwarming : Hoe warm wilt u het in uw nieuwe opslagplaats en welke toestellen heeft u daarvoor nodig ? We rekenen het graag voor u uit : de capaciteit, de meest efficiënte apparaten, … Naast de aankoop en het denkwerk zorgen we ook voor een correcte plaatsing.

​Sanitair : Netheid en hygiëne spelen in de industrie een voorname rol. We richten daarom ook volledige sanitaire installaties in, van douches en toiletten tot systemen voor het toevoeren en afvoeren van water. Vb : opvang van oliën, vetten en bladeren, afwatering van laadkades,…

HVAC (heating – ventilation – aircondi-tioning) : Omdat de temperatuur van een werkruimte de productiviteit van het personeel beïnvloedt voorziet EMS in een waaier van klimatisatie-apparatuur. Zo kunt u snel en eenvoudig een behaaglijk klimaat creëren.

Afzuiginstallaties : Dampen en stof kunnen voor flink wat hinder zorgen. Om de netheid van productieruimten te garanderen en de gezond-heid van het personeel te vrijwaren kunt u bij EMS terecht voor het plaatsen van afzuig-installaties.

bottom of page